dc. 21

març 2018

Edició 4213 - Any XReportatge

Santi Julivert penja els patins

29 de maig de 2011
  • Noticia foto

    Santi Julivert amb la camiseta del Moritz Vendrell

    Foto: CE Vendrell

Santi Julivert, jugador del Moritz Vendrell, ha anunciat que retira enguany. Des del web del seu equip se li ha realitzat aquesta entrevista:

Que t'ha fet decidir la retirada? Has pensat jugar en lligues de categories inferiors?

Ha estat una decisió difícil però crec que encertada, feia mesos que ho tenia al cap i les lesions han sigut la principal causa. Em preguntes si jugaré en categories inferiors i la veritat és que no. No és per menysprear les categories més baixes, però com he dit abans, he patit molt amb les lesions aquest any i la meva decisió ha sigut la retirada com a jugador d'hoquei. De no ser així, hagués acceptat un any més de contracte com m’oferia el club.

El partit contra l'Igualada a casa va ser el teu últim partit a l'OK Lliga com a local, explica’ns una mica les sensacions d'aquellt dia.

Vaig tenir sensacions molt semblants a l’últim partit que vaig jugar amb el Vilanova, aquell dia el rival era el Vic i ho recordo com si fos ara, com em vaig emocionar. Els jugadors de l'equip rival m’abraçaven com si fos l’últim partit de la meva carrera esportiva i encara he pogut jugar dos anys més.

Recordes els teus inicis en el món de l'Hoquei? Com vas començar a jugar?

Sí, d'això ja fa més de 30 anys. Recordo que vaig començar amb 4 anys i tenia entrenadors com l'Huguet, Ton Mestres i el Joan Solans. Com a anècdota tinc un cop de bola del Jordi Solans que em va apartar de l’hoquei durant un temps.

De tots els moments viscuts en el món de l'Hoquei, amb quin et quedaries?

Sens dubte em quedo amb la quantitat d'amics que he pogut fer al llarg de la meva carrera. I si parlem del moment viscut com a jugador, haver tingut la sort de jugar tants anys a l'OK lliga, el títol de Campió d'Europa Juvenil, la Copa Cers del 2007, els 8 anys jugant per Europa i els tres ascensos, que un d'ells ha estat amb l’equip del meu poble.

Com veus el primer equip del CE Vendrell? On t'agradaria veure'l d'aquí 10 anys?

És una pregunta complicada, però em mullaré. No hem de caure en l'error de pensar que serà fàcil, aquest any ha anat tot rodat, però l'OK Lliga és molt complicada. Penso que s'ha fitxat gent jove amb experiència en aquesta categoria però la clau està a la porteria. Desitjo que la gent no compari els porters que vénen amb els que se’n van, el Pere i el gran Carles Grau. I d'aquí 10 anys m'agradaria veure el Vendrell durant molts anys a l'elit de l'hoquei.

Has estat en diversos equips d'OK Lliga, cadascun amb els seus pros i contres, què se sent jugant al poble on vas néixer?

Vaig marxar de molt jove i el desig sempre era acabar la carrera al meu poble. Aquests dos últims anys han sigut molt motivants, amb objectius diferents. El primer any era pujar i el segon mantenir-se, i així ho hem fet i a més tots hem tingut el premi de veure el Vendrell jugar la Copa del Rei i classificar-se per la CERS.

Continuaràs vinculat al CE Vendrell com a entrenador de la base? T'agradaria algun dia ser l'entrenador del primer equip?

En aquests moments estic vinculat amb l’hoquei base, és una experiència molt gratificant entrenar a nens i veure la il·lusió que tenen, no penso en el futur, ja vindrà, i si fos el cas que haig d'entrenar un equip de categoria superior ja parlaria en aquell moment, per ara estic on estic.

Deixa’ns un missatge per tots els jugadors que s'inicien en aquest món o porten uns anys jugant. Com veus el futur de l'hoquei?

El principal objectiu és fer esport i treballar molt amb esforç, s'acaben aconseguint molts somnis, però ja sabem que res és fàcil i sobretot quan ets petit t'has de divertir. Actualment tenim tres vendrellencs a la màxima categoria: Pere Cañellas, Jordi Ferrer i Lluís Ferrer, i estic convençut que d'aquí pocs anys n'hi haurà més. Jo he viscut diverses èpoques i el futur en aquests moments és una mica incert. Estem molt per sota d'altres esports i costa omplir els pavellons, espero que es busquin idees noves que arrosseguin gent a veure aquest meravellós esport.

Ja que estàs al CE Vendrell com a entrenador, com veus la base d'aquest Club?

La base és l'actiu més important del club, avui en dia tenim una molt bona quantitat de nens/es, hem de trobar la manera que a mig termini surtin jugadors del planter a l'igual que fan clubs com el Noia o el Voltregà. No ens hem d'oblidar del segon equip, que crec que és molt important que pugi a la Lliga Nacional Catalana perquè serà un bon trampolí per agafar confiança i experiència i així poder donar el salt a l'OK Lliga.

  • Font: Web CE Vendrell

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta