ds. 24

febrer 2018

Edició 4188 - Any XNotícia

Avui dissabte es disputa a Manlleu la Supercopa Catalana masculina i femenina

10 de setembre de 2011

Aquest dissabte tan carregat d'hoquei, viurà a més d'un munt d'amistosos, la inauguració de la temporada oficial amb la disputa a Manlleu (Osona) de la Supercopa Catalana masculina i la Supercopa catalana femenina.

Pel que fa a la femenina, la disputen el Palau de Plegamans, com a campió de la Lliga Nacional Catalana de la temporada passada, i el Reus Deportiu, campió de la Copa Generalitat de l'any passat. Aquests dos equips jugaran aquest curs a l'OK Lliga Femenina, la màxima categoria de l'hoquei femení, així que es preveu hoquei de qualitat a partit de les 5 de la tarda, que és quan comença aquest enfrontament. El podreu seguir en directe al web d'OKCAT.

Després d'aquest partit, el CP Manlleu presentarà tots els seus equips i a les 8 del vespre, també en directe per OKCAT, es disputarà un interessant partit entre el CP Manlleu, campió la temporada passada de la Lliga Nacional Catalana i actual equip de Primera Divisió, contra el FC Barcelona B, campió l'any passat de la Copa Generalitat.

  • Font: OKCAT

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta