dc. 21

marš 2018

Edició 4213 - Any XNotícia

El CP Calafell presenta un llibre de fotografies

20 d'abril de 2017
  • Noticia foto

    Foto: Premsa Calafell

Coincidint amb la primavera i pocs dies abans de Sant Jordi, arriba el llibre de fotografies del Calafell, titulat "Club PatÝ Calafell 2011-2016 - 5 anys a OK lliga".

Es tracta d'un llibre de fotografies de Jordi Montserrat que fa reviure els ˙ltims anys de la vida del club, tot donant la importÓncia que es mereix als cinc anys que el primer equip del Calafell ha jugat a l'OK lliga. Al mateix temps, per˛, sense oblidar el present i futur del club.

El llibre comenša recordant l'ascens a la mÓxima categoria la temporada 2010/2011 amb fotografies del partit contra el CP Monjos del 4 de juny de 2011 i la festa-rua posterior per celebrar l'ascens del primer equip a l'OK lliga i l'ascens de l'equip de Segona Catalana a Primera Catalana.

A continuaciˇ, el llibre permet reviure, temporada a temporada, alguns dels partits d'aquests 5 anys a l'OK lliga, permetent recordar els jugadors i equip tŔcnic que han acompanyat el Calafell en aquesta etapa hist˛rica. A la vegada fa reviure l'ambient de suport a l'equip que s'ha viscut al pavellˇ Joan Ortoll.

El llibre tambÚ ens transporta a altres fites importants que ha viscut el club durant aquesta Ŕpoca, com el debut a la competiciˇ a la Copa de la CERS contra l'Sporting Clube de Portugal la temporada 2014/2015, o l'homenatge a Vicente Weiler a final d'aquella mateixa temporada.

Com no podia ser d'altra manera, el llibre acaba destacant el present del club amb fotografies del primer equip que enguany juga a Primera Divisiˇ. I, no cal dir-ho, el llibre tambÚ parla del futur grÓcies a les fotografies de tots els equips del club d'aquesta temporada que, sense dubte, donen lloc a l'esperanša.

En total el llibre tÚ 124 pÓgines en les quals apareixen unes 600 fotografies. EstÓ disponible en una ediciˇ limitada, a un preu promocional per a Sant Jordi 2017 de 23 euros + 2 euros de donatiu pel club.

  • Font: Premsa Calafell

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta