dj. 29

juny 2017

Edició 3948 - Any XNotícia

El CP Calafell presenta un llibre de fotografies

20 d'abril de 2017
  • Noticia foto

    Foto: Premsa Calafell

Coincidint amb la primavera i pocs dies abans de Sant Jordi, arriba el llibre de fotografies del Calafell, titulat "Club Patí Calafell 2011-2016 - 5 anys a OK lliga".

Es tracta d'un llibre de fotografies de Jordi Montserrat que fa reviure els últims anys de la vida del club, tot donant la importància que es mereix als cinc anys que el primer equip del Calafell ha jugat a l'OK lliga. Al mateix temps, però, sense oblidar el present i futur del club.

El llibre comença recordant l'ascens a la màxima categoria la temporada 2010/2011 amb fotografies del partit contra el CP Monjos del 4 de juny de 2011 i la festa-rua posterior per celebrar l'ascens del primer equip a l'OK lliga i l'ascens de l'equip de Segona Catalana a Primera Catalana.

A continuació, el llibre permet reviure, temporada a temporada, alguns dels partits d'aquests 5 anys a l'OK lliga, permetent recordar els jugadors i equip tècnic que han acompanyat el Calafell en aquesta etapa històrica. A la vegada fa reviure l'ambient de suport a l'equip que s'ha viscut al pavelló Joan Ortoll.

El llibre també ens transporta a altres fites importants que ha viscut el club durant aquesta època, com el debut a la competició a la Copa de la CERS contra l'Sporting Clube de Portugal la temporada 2014/2015, o l'homenatge a Vicente Weiler a final d'aquella mateixa temporada.

Com no podia ser d'altra manera, el llibre acaba destacant el present del club amb fotografies del primer equip que enguany juga a Primera Divisió. I, no cal dir-ho, el llibre també parla del futur gràcies a les fotografies de tots els equips del club d'aquesta temporada que, sense dubte, donen lloc a l'esperança.

En total el llibre té 124 pàgines en les quals apareixen unes 600 fotografies. Està disponible en una edició limitada, a un preu promocional per a Sant Jordi 2017 de 23 euros + 2 euros de donatiu pel club.

  • Font: Premsa Calafell

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta