ds. 20

gener 2018

Edició 4153 - Any XNotícia

Nova estada internacional TotOk del 3 al 9 de juliol

23 de maig de 2017

A principis d'aquest any va néixer TOTOK, una plataforma que publica, com a eix principal, coneixement tècnic sense ànim de lucre per enriquir el món de l'hoquei sobre patins.

La seva pàgina web és TotOK, el Facebook, Twitter i Instagram és @totokpatins i el seu eslògan Aprenem per formar. Els valors són la senzillesa, la precisió, la claredat, l'accessibilitat i la mentalitat oberta. Neix amb l'objectiu de renovar l'esport amb una formació moderna i d'alt nivell, perquè no deixa de ser un vehicle educatiu que incentiva el creixement personal i emocional del jugador/a.

Per materialitzar la iniciativa, els cofundadors, Martí Norberto i Roger Nadal, han organitzat una estada de 24 h a Sant Feliu de Codines, a la província de Barcelona, del 3 al 9 de juliol. L'equip formatiu durant aquest estiu està format per jugadors/es de l'OK Lliga i la Primera Divisió i hi haurà visites de "coachers", entrenadors i àrbitres.

Hi haurà dos torns d'entrenaments individualitzats al matí amb objectius específics segons la categoria, i competicions 2×2, 3×3 i 4×4 a la tarda. Cada dia es disposarà de la piscina municipal i altres instal·lacions esportives i lúdiques per completar aquesta experiència única.

Si el vostre fill o filla ha nascut entre el 2003 i el 2012, no perdeu l'oportunitat d'apuntar-vos-hi clicant El següent enllaç. Aquí hi trobareu tota la informació detallada i el formulari d'inscripció.

El projecte està disponible en català, castellà, anglès, francès, alemany, portuguès i italià. També s'ofereix una tecnificació diürna del 3 al 28 de juliol, de 8.30 h a 13.30 h. Hi haurà sorpreses i regals, a més del lliurament d'un informe individualitzat.

  • Font: TotOK

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta