dll. 19

febrer 2018

Edició 4183 - Any XNotícia

Oriol Vives torna a l'Igualada HC

6 de juny de 2017
  • Noticia foto

    El nou fitxatge de lÂ’Igualada, Oriol Vives, i el president del club, Manel Burón

    Foto: Premsa Igualada

Oriol Vives Clos “Uri” és el primer reforç de l’Igualada per la temporada 2017-2018. El davanter, que va néixer a Santa Coloma de Farners fa 28 anys, tornarà a vestir la samarreta arlequinada tres anys després d’haver marxat de Les Comes. El jugador assegura que el meu desig de tornar era molt gran i no em va costar massa prendre la decisió. Guardo molt bons records dels meus anys a l’Igualada. La nova incorporació de l’Igualada firma un contracte per dos anys, fins al 30 de juny de 2019.

Vives havia estat jugador igualadí durant les temporades 2012-2013 i 2013-2014. Va arribar a l’Igualada procedent del GEiEG i després del seu segon any arlequinat, va jugar dues temporades al Liceo de la Corunya. Aquest últim any ha estat a les files del Breganaze italià. El ja davanter arlequinat declara que afronta aquesta nova etapa amb moltíssima il·lusió. Vull aportar el meu granet de sorra a l’equip i treballar per tornar a fer una gran temporada.

El davanter va signar dues bones temporades a Les Comes. En la seva primera temporada a l’OK Lliga va marcar 16 gols, i l’any següent va doblar aquesta xifra fins als 30 gols. La capacitat golejadora de Vives va cridar l’atenció del Liceo de la Corunya, on va marxar al finalitzar el seu segon any al conjunt arlequinat. Ara, després de tres anys, considera que he crescut com a jugador. Sobre la seva experiència italiana, diu que he vist un hoquei diferent i espero ajudar l’equip amb tot el que necessiti.

Oriol Vives tornarà a coincidir al vestuari amb Elagi Deitg, Sergi Pla i Met Molas, dels que fa poc s’ha conegut la seva continuïtat a l’Igualada.

  • Font: Premsa Igualada

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta