dll. 19

febrer 2018

Edició 4183 - Any XNotícia

El Noia fitxa Martí Zapater i renova Humberto Mendes

6 de juny de 2017
  • Noticia foto

    Martí Zapater

    Foto: Web Noia Freixenet

El Noia Freixent continua perfilant l'equip per la temporada 2017/18 i aquests dies ha anunciat el fitxatge del porter Martí Zapater i la renovació d'Humberto Mendes.

El jove porter de Vilanova i la Geltrú, Martí Zapater té 19 anys i defensarà la samarreta del Noia Freixenet durant la propera temporada. Zapater va iniciar la seva trajectòria esportiva amb tres anys al SAMA de Vilanova i la Geltrú, i als sis anys va començar a jugar com a porter al CP Vilanova. Durant les set últimes temporades ha estat a les categories formatives del Moritz Vendrell, on aquest any ha debutat a l’OK Lliga. També ha disputat campionats de Catalunya i d’Espanya. En l'àmbit de seleccions, Zapater ha disputat dos campionats d’Europa sub.17 amb la selecció espanyola, així com també ha jugat amb la selecció catalana sub-16 i la Barcelona sud.

Humberto Mendes, un any més

El jove jugador de 24 anys, Humberto Mendes, continuarà una temporada més a la disciplina esportiva del primer equip. Mendes va començar al Noia Freixenet ara fa un any. La seva trajectòria esportiva va iniciar-se a Angola quan tenia 10 anys. Als 15 va arribar a Catalunya i, des de llavors, també ha jugat amb el GEiEG, el Manlleu i el Caldes. En l'àmbit internacional ha disputat cinc mundials, dos en categoria júnior i tres en sènior.

  • Font: Premsa Noia

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta