dll. 19

febrer 2018

Edició 4183 - Any XNotícia

L'Hoquei Club Valls presenta Roger Molina com a director de Metodologia del Club

A part s'incorpora com a porter del sènior que ha baixat a Segona Catalana

8 de juny de 2017
  • Noticia foto

    Roger Molina amb la samarreta del Valls

    Foto: www.elvallenc.cat

L’Hoquei Club Valls, després d’uns anys de creixement després de la seva creació com a club propi, busca fer un pas endavant de cara la pròxima temporada, i per això ha presentat Roger Molina aquest dimecres, L'exporter del Vendrell agafa el càrrec de Director de Metodologia del Club.

El Valls, que la temporada vinent espera poder acollir fins a nou clubs federats, i pensant en el salt que han fet des dels seus inicis, s’ha vist forçat a buscar alternatives per tal de poder cobrir, mantenir i potenciar l’hoquei a la ciutat. És per aquest motiu que aposta per Roger Molina per tal d’instaurar una metodologia de treball al club que va més enllà de l’esport.

Es tracta que el nen ha d’experimentar, ser creatiu, i que el coneixement no el posi el professor que ensenya, sinó que li faci de guia per tal de poder desenvolupar-se, ser reflexiu. Tot plegat buscant en l’esport una eina de vida per als nens i nenes. La metodologia va lligada a això, explicava Roger Molina, que també formarà part de l’equip del sènior de Segona Catalana.

Els lligams que manté amb Jepi Selva l’han fet involucrar-se amb un club d’on ja n’era soci fa unes tres o quatre temporades. És obvi que l’amistat amb en Jepi ha fet que m’hagi plantejat l’Hoquei Club Valls com la primera aposta per portar aquesta metodologia al club.

Roger Molina ha estat jugador d’hoquei d’equips com el Reus Deportiu, el Moritz Vendrell, el Forte dei Marmi d’Itàlia, a més del Cambrils, el Reus Ploms, el Granada i l'Alcoi. En el seu palmarès destaquen diferents títols com la Copa del Rei o la Copa CERS.

  • Font: www.elvallenc.cat

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta