ds. 24

febrer 2018

Edició 4188 - Any XNotícia

Francesc Bargalló és presentat com a nou entrenador del Cafès Novell Vilafranca

9 de juny de 2017
  • Noticia foto

    Francesc Bargalló, acompanyat per Roger Juncosa i Francesc Roca

    Foto: Raimon Mascaró

Aquest dimecres es va celebrar al Casino de Vilafranca del Penedès, la presentació de Francesc Bargalló com a nou tècnic del Cafès Novell Club Patí Vilafranca Capital del Vi. Bargalló, és un home amb molta experiència com a jugador i ara la vol aportar en aquesta nova etapa que enceta com a tècnic. Segons va comentar en la seva presentació, vol implantar un joc dinàmic, basat en l’atac, però per això cal tenir una bona defensa i porteria, tenint en compte totes les línies de joc, va dir.

En la presentació també es va anunciar la resta de persones que amb ell completaran el noi cos tècnic del Patí. Així, Roger Juncosa serà el segon entrenador, Francesc Roca continuarà com a preparador físic, Raimon Mascaró com a delegat, Jordi Mascaró continuarà fent les estadístiques, Marcial González tornarà a fer les tasques de mecànic utiller i Adrià Solís (FisioCorp Group), molt probablement, tornarà a ser el fisioterapeuta del Patí.

D’aquesta manera, el Patí Vilafranca, vol encarar la temporada amb una àmplia representació tècnica per continuar la professionalització de l’estructura del primer equip de l’entitat.

  • Font: Web CP Vilafranca

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta