dll. 19

febrer 2018

Edició 4183 - Any XNotícia

El Campus Ton Baliu es prepara per la tercera edició

10 de juny de 2017
  • Noticia foto

    Foto:

El Campus Ton Baliu, al qual dóna nom l’exjugador de l’Igualada que actualment milita a les files del Porto, tornarà a Igualada per tercer any consecutiu del 24 al 29 de juliol. El campus està dirigit pel mateix Ton Baliu, pel coordinador del club Marc Muntané i per Joan Raja, llicenciat en CAFE. El campus ja té una trentena d’inscrits i segons Marc Muntané és una bona xifra.

Com cada any, l'organització acollirà a nens i nenes d’arreu de Catalunya que vindran a la capital de l’Anoia a jugar a hoquei patins al costat de jugadors que competeixen a l'OK Lliga o a Primera Divisió.

Els arlequinats Roger Bars i Manel del Valle seran monitors del campus, juntament amb alguns exigualadins com Nil Garreta, Joan Muntané, Aleix Vera, Isaac Larios i la jugadora del CH Cerdanyola Laura Manzanares. A més, els participants també comptaran amb algunes visites d’alguns convidats, com les de Tety Vives i Elagi Deitg i també les d’Aleix Esteller, jugador del CE Noia, i de Carles Grau, porter del Porto.

Els inscrits podran triar entre les opcions d’onze hores -estarien al Campus de tres quarts de nou del matí fins a tres quarts de vuit del vespre- i l’opció de 24 hores, que els allotjarà tota la setmana a l’Alberg de Sant Jaume de Jorba. Els menjars estan inclosos amb el preu final, així com l’allotjament i en el cas de quedar-se la setmana completa.

Per inscriure’s s’ha de portar el full d’inscripció (que podeu trobar a les xarxes socials del campus) a les oficines del club (Carrer Capellades, 19) o bé enviar-lo a secretaria@igualadahc.com. El preu final és de 180 euros per 11 hores (inclosa la mitja pensió) o 350 euros per les 24 hores (inclosa la pensió completa, l'allotjament i el transport fins a l’alberg). El 50 % del preu s’ha de fer per transferència bancària en el moment d’inscriure’s, i l’altre 50 %, en metàl·lic el primer dia del campus, el 24 de juliol.

Els participants entrenaran cada dia dues hores i ho combinaran amb activitats lúdiques i partits d’hoquei patins entre ells.

  • Font: Premsa Igualada

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta