ds. 24

febrer 2018

Edició 4188 - Any XNotícia

Jordi Esteva, Eloi Albesa i Sergi Torné, presentats amb el Calafell Tot l'Any

Esteva serà l'encarregat de substituir Luis Medrano a la banqueta verd-i-blanca i amb l'ajuda dels nous reforços intentarà lluitar per mirar amunt

14 de juny de 2017
  • Noticia foto

    els nous fitxatges del CP Calafell

    Foto: Esports del Camp

Esports del Camp - Aquest dilluns el Vallès Calafell Tot l'Any ha presentat els primers fitxatges per a la temporada 2017-2018. Es tracta del nou entrenador Jordi Esteva, que enguany s'ha estrenat a les banquetes al filial del Noia Freixenet a Primera Catalana, i dels jugadors Eloi Albesa, procedent del primer equip sadurninenc, i Sergi Torné, flamant campió d'Europa amb el Reus Deportiu-La Fira, tot i que amb poca participació durant el curs. Esteva, que pren el relleu de Luis Medrano, comptarà en el seu 'staff' tècnic amb 'Epi', director esportiu del club calafellenc, com a segon entrenador, i amb Àlex López, coordinador de la base. Esteva ha assegurat que malgrat debutar a Primera Divisió com a entrenador, la seva il·lusió és màxima d'arribar a un club com el Calafell.

Sobre les dues noves incorporacions, Esteva ha declarat que afegim un plus als que ja hi eren l'any passat. L'Eloi ens donarà experiència i caràcter a la pista i el Sergi joventut i molta verticalitat de cara a porteria, tot i que ha avisat que és una lliga molt competitiva i haurem de treballar fort perquè tenir noms no ens garanteix res. Sobre la filosofia de joc que pretén implantar a l'equip verd-i-blanc, el tècnic sadurninenc ha explicat que es basarà en una defensa molt intensa i dura, contraatacs ràpids i sobretot en atac ser molt verticals. Tindrem control de la bola, però hem de mirar a porteria.

Per la seva banda, Albesa ha revelat que la presència de dos bons amics com Jordi Esteva i Borja Ferrer ha estat clau per unir-se a un projecte que m'il·lusiona. A més, una de les peces claus en els èxits recents del Moritz Vendrell ha afegit que jugadors que han passat per aquí me n'han parlat molt bé, tant de la junta, que et deixa treballar, com de l'afició, ja que els Estrellats fan molt bon ambient al pavelló. Torné, que ha confessat que des del primer moment tenia moltes ganes de venir i no va ser gens difícil arribar a un acord, no vol pensar ara en un hipotètic retorn al seu anterior equip, declarant que si al futur tinc l'oportunitat de tornar al Reus ho estudiarem, però ara tinc el cap posat només al Calafell.

Amb dos jugadors amb experiència a l'OK Lliga seria fàcil pensar que l'objectiu del conjunt calafellenc seria l'ascens, i malgrat que tant Albesa com Torné han verbalitzat aquest objectiu, el president de l'entitat, Xavier Palau, s'ha mostrat més prudent. El nostre objectiu és mirar cap amunt. Com s'ha vist aquest any és una lliga molt competida, on hi ha poca diferència entre pujar i salvar-se, i més veient com s'estan reforçant la resta d'equips, especialment els que han baixat que són molt potents. Palau, que ha revelat que durant la pretemporada que arrencarà a principis de setembre el Calafell serà l'organitzador de la Copa Esports Penedès de Primera Divisió, ha assegurat que la plantilla no està tancada, ja que falta lligar algunes renovacions i en cas de produir-se baixes el club anirà al mercat. En tot cas, Palau ha afirmat que durant aquesta setmana tot quedarà decidit, tant en el capítol d'altes com en el de baixes.

  • Font: Esports del Camp

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta