ds. 24

febrer 2018

Edició 4188 - Any XNotícia

El SHUM Frit Ravich renova la porteria amb Carles Cantarero

El porter de l’HC Dinan Quévert és la segona incorporació de l’equip de David Bou

15 de juny de 2017

Carles Cantarero és el segon fitxatge del SHUM Frit Ravich per a la temporada 2017/18. El porter de 32 anys arriba al club procedent de l'HC Dinan Quévert francès, on ha jugat les tres últimes temporades. Cantarero s’incorporarà a la plantilla de David Bou per a la pròxima temporada, formada per Ferran Garcia, Gabriel Villares i Roger Presas, provinent del CP Vic.

Cantarero recorda el seu debut a l’OK lliga amb el SHUM Frit Ravich: El SHUM va ser el primer equip que em va donar l’oportunitat de jugar a la màxima categoria fa molts anys, quan jo en tenia divuit. Després de set anys a la lliga Francesa, Cantarero afronta la tornada a Maçanet amb molta il·lusió. L’objectiu de l’ascens és clar, assegura, som ambiciosos.

Cantarero torna a la lliga espanyola després de set temporades a França

Les tres últimes temporades, Cantarero ha militat a l'HC Dinan Quévert, equip amb el qual es va proclamar campió de la Lliga francesa i de la Copa de França la temporada 2014/15. Les quatre temporades anteriors, el porter va jugar a l'SCRA Saint Omer, equip amb el qual es va proclamar per primera vegada campió de la Lliga francesa i la Copa de França la temporada 2013/14.

Abans de marxar a la lliga francesa, el gironí va aconseguir dos ascensos a l’OK lliga: el primer, amb l’Enrile PAS Alcoi la temporada 2007/08, i el segon amb el GEiEG la temporada següent. En la seva etapa com a jugador de la base del SHUM Frit Ravich, Cantarero va aconseguir un Campionat d’Europa i un Campionat del Món amb la selecció espanyola en categoria júnior (2002).

La temporada següent, Cantarero va fitxar pel FC Barcelona i va formar part de la plantilla del primer equip, amb el quql va guanyar dues lligues europees, dues OK lliga, una Copa del Rei, una Supercopa d’Espanya i una Supercopa d’Europa.

  • Font: Web SHUM

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta