ds. 24

febrer 2018

Edició 4188 - Any XNotícia

Calendari de les competicions europees 2017/18

25 de setembre de 2017
  • Noticia foto

    Foto:

Aquest cap de setmana es va celebrar el sorteig de les competicions europees 2017/18 i aquests en van ser els resultats:

*LLIGA EUROPEA

Com sempre hi haurà quatre grups que disputaran una primera fase per després creuar-se en quarts de final i trobar-se a la final a quatre.

Grup A: Reus, Oliveirense, Viareggio i Iserlohn
Grup B: Porto, Follonica, Vic i La Vendéenne
Grup C: Barcelona, Benfica, Forte dei Marmi i Montreux
Grup D: Lodi, Sporting, Liceo i Quevert

Els quarts de final, a doble volta, es faran d’aquesta manera:

2n Grup D – 1r Grup A
2n Grup C – 1r Grup B
2n Grup B – 1r Grup C
2n Grup A – 1r Grup D

Calendari de la Lliga Europea

*COPA D’EUROPA (F)

A la Copa d’Europa femenina el Voltregà està exempt dels vuitens de final. El rival a quarts sortirà del duel entre l’Uttingen i l’Iserlohn. Als vuitens sí que hi jugarà el Palau de Plegamans, que s’enfrontarà a tot un os, el Benfica portuguès, amb l’anada a Catalunya. Per la seva banda, el Bigues i Riells, que debutarà a Europa, s’enfrontarà al Coutras francès, amb l’anada a França. L’altre equip de l’OK Lliga, el Gijón, jugarà contra el Merignac francès.

Calendari de la Copa d’Europa (F)

*COPA CERS

La Copa CERS és, com sempre, la competició amb més equips, concretament 32. A setzens de final, el Vendrell debutarà amb el Coutras francès, un rival a priori assequible. Més fàcil encara ho tindrà el Noia Freixenet, que rebrà el Darmstadt alemany. Com el Vendrell, Voltregà i Lleida passaran per França. Els osonencs tindran el Remscheid com a rival, mentre que el Lleida s’enfrontarà al Walsum. Qui ho tindrà més difícil serà l’Igualada, ja que el seu rival és el Sarzana italià, equip que l’any passat va quedar vuitè a la lliga italiana.

Calendari de la Copa CERS

  • Font: OKCAT

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta