ds. 24

febrer 2018

Edició 4188 - Any XNotícia

Comunicat OKCAT: hem recuperat la web

2 d'octubre de 2017

Benvolguts! Després de tres dies, hem recuperat la web. Per raons que no estan del tot clares des de dissabte al matí OKCAT va quedar desconnectada. A la tarda vam recuperar-la, però no l'accés a la base de dades, així que no la podíem actualitzar de cap manera. Avui dilluns, després de molta feina i suor per part del responsable del hòsting, ja torna a funcionar.

Paral·lelament a això, estem treballant fa molt en una nova versió d'OKCAT que hauria de modernitzar-nos com Déu mana. No tenim data de llançament, però hi estem a prop. A això hi hem de sumar l'atac a la democràcia per part de l'estat espanyol. El PP, amb l'amiguisme de Ciutadans i la baixada de pantalons d'un PSC/PSOE que s'ho ha mirat, ens ha tingut al carrer amb els nostres veïns i amics defensant la democràcia i el nostre col·legi electoral envers policia amb ganes de fer mal als catalans.

Tot plegat fa que ara mateix estiguem exhausts i una mica potes enlaire. Us demanem comprensió si no trobeu la web al dia com intentem fer sempre. Esperem posar-nos al dia al llarg d'aquesta setmana, l'última abans de començar l'OK Lliga. Una abraçada a tots i molts ànims en aquests dies que estem vivint. Seguim!

  • Font: OKCAT

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta