ds. 24

març 2018

Edició 4216 - Any XNotícia

Els gols del cap de setmana al bloc d'hoquei de l'En Joc de la Xarxa

23 d'octubre de 2017
  • Noticia foto

    Foto:

Una setmana més arriba el bloc d'hoquei amb el resum de la jornada. A l'OK Lliga Barça i Liceo són líders amb ple de punts al costat d'un sorprenent Girona que també compta els partits per victòries. Un altre dels favorits, el Reus, va guanyar a la pista de l'Asturhockey i es refà així de les derrotes a la final de la Copa Continental i amb el Noia en lliga. Els asturians, com el Palafrugell davant el Liceo, van vendre cara la seva pell. El Voltregà surt del descens després d'aconseguir els primers punts davant el Lloret i el Caldes, que va començar la lliga perdent, aconsegueix la segona victòria consecutiva, aquest diumenge davant un Arenys que encara no ha puntuat. L'Igualada, que la setmana passada empatava davant el Vic a manca de set segons, veia com el Lleida li impedia també als darrers instants endur-se els tres punts.

Gijón, Voltregà i Manlleu encapçalen l'OK Lliga femenina després d'haver vençut els dos primers partits de la competició. La nota negativa de la jornada és la lesió de Dai Silva del Patí Vilanova. Té una luxació a l'espatlla i potser haurà de passar pel quiròfan. Al bloc d'hoquei podreu veure els gols dels partits d'aquesta segona jornada.

Calafell, Vilanova i SHUM també lideren la Primera Divisió amb ple de punts. Jolaseta, Sant Cugat i Sant Feliu ocupen els llocs de descens encara sense puntuar.

El bloc-d'hoquei de La Xarxa

  • Font: La Xarxa

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta