ds. 24

març 2018

Edició 4216 - Any XNotícia

El bloc d'hoquei del cap de setmana a La Xarxa

30 d'octubre de 2017
  • Noticia foto

    Foto:

Com cada diumenge a les 9 del vespre l’En Joc de La Xarxa va emetre el bloc d’hoquei durant quinze minuts. Després de la jornada 4 de l’OK Lliga queden al capdavant dos clàssics, Barça i Liceo, ambdós amb ple de punts, dotze de dotze. Els segueix un sorprenent Girona que ja té 10 punts i forma part del trio d’equips imbatuts. El Girona no és l’únic que està plantant cara als grans, ja que el Palafrugell mateix va fer suar de valent el Reus Deportiu, que amb 9 punts segueix l’estela dels capdavanters. Al resum d’aquest partit podreu veure com el Reus va fer un bon grapat de pals. A la part baixa es preveu un any complicat perquè a tots els equips els està costant treure punts. Arenys i Asturhockey encara no han sumat i equips com Vendrell, Voltregà, Lloret i Vic sumen encara pocs punts.

Al bloc d’hoquei també podreu veure els resums de l’OK Lliga femenina on Voltregà i Gijón ho han guanyat tot en les tres primeres jornades. Les osonenques sumen una victòria més pel partit avançat a Las Rozas. El partit de la jornada va ser el Gijón – Manlleu, que va acabar amb victòria asturiana per la mínima (4-3). També veureu la victòria del Vila-sana per 3 a 0 davant un Sferic que encara no ha puntuat, i la derrota del Vilanova –ja sense la lesionada Dai Silva- davant el Liceo (1-2). Finalment el Girona i el Palau es van repartir els punts (2-2).

A Primera Divisió Calafell i SHUM lideren la categoria amb ple de victòries i el Sant Feliu és l’únic equip que encara no ha puntuat. Al bloc d’hoquei veureu els gols del Taradell – Sant Cugat, del Mataró – Sant Feliu i del Vilanova – Tordera.

El bloc-d'hoquei de La Xarxa.

  • Font: La Xarxa

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta