ds. 24

març 2018

Edició 4216 - Any XNotícia

Un derbi osonenc a la zona baixa de la taula (Esport3, 18 h)

En els darrers cinc anys el Voltregà i el Vic no havien estant tan enrere en l’OK Lliga abans dels seus enfrontaments

1 de novembre de 2017

Albert Camps, L’Esportiu - El derbi osonenc de la cinquena jornada de l’OK Lliga entre el Voltregà i el Vic arriba amb els dos equips a la zona baixa de la classificació. Els de Sant Hipòlit són catorzens amb tres punts i ocupen una de les posicions de descens, mentre que els vigatans són desens i tenen només un punt més. En els darrers cinc anys no s’havia arribat a un derbi comarcal amb els dos equips tan clarament a la zona baixa. La temporada passada el derbi Vic-Voltregà va arribar en la segona jornada i els vigatans eren tretzens, però havien perdut el primer partit i era una posició un xic irreal. En la segona volta, el derbi osonenc ja va agafar els dos equips en la tercera –el Vic– i la cinquena –el Voltregà– posició.

En els darreres cinc temporades una situació amb els dos equips en una zona baixa de la taula es va produir en la campanya 2014/15. El Voltregà-Vic va arribar en la setena jornada i els locals hi van arribar en la novena posició i els visitants, en la setena. La temporada anterior, el derbi Vic-Voltregà de la quarta jornada, es va disputar amb els vigatans cinquens i els de Sant Hipòlit desens.

Males ratxes

L’enfrontament entre el Voltregà i el Vic (18 h per Esport3) d’aquesta cinquena jornada enfrontarà dos equips que han tingut força novetats en les seves plantilles i que encara estan treballant per aconseguir una bona conjunció. En les quatre primeres jornades només han aconseguir una victòria –tots dos a casa contra el Lloret–, i els vigatans també van obtenir un empat a Igualada. El Voltregà ha encaixat tres derrotes, i en l’última jornada va perdre a la pista de l’Igualada per 4-2. El Vic fa tres partits que no guanya, ha perdut els dos darrers i en l’últim va ser derrotat davant la seva afició pel Lleida (2-3).

  • Font: L'Esportiu

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta