ds. 24

març 2018

Edició 4216 - Any XNotícia

Les seleccions catalanes seran a la festa Nadal Sobre Rodes de Hockeymania

S'enfrontaran a seleccions mundials el dia 30 a Vic

14 de desembre de 2017
  • Noticia foto

    Foto:

Les seleccions nacionals catalanes masculina i femenina d’hoquei jugaran el proper 30 de desembre dos partits amistosos contra dues seleccions mundials al Pavelló Municipal Castell d’en Planes de Vic. Serà en el marc de la festa Nadal Sobre Rodes 2017, organitzada per Hockeymania, la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer i la Federació Catalana de Patinatge.

Tots els beneficis d’aquesta festa solidària, que servirà per commemorar el desè aniversari de Hockeymania, aniran destinats íntegrament als projectes de la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer.

La festa començarà amb un torneig d’hoquei base per a escoletes entre les 14.30 i les 17.00 hores, i continuarà amb els partits de les seleccions absolutes de Catalunya contra dues seleccions mundials (17.15 h la masculina i 19.15 h la femenina). Tots dos partits seran emesos en directe per la Xarxa Audiovisual Local (XAL). Entre mig de cada partit hi haurà una exhibició de patinatge artístic.

Abans de començar el torneig, que comptarà amb la participació d’uns 150 esportistes, s’aprofitarà per presentar l’acord entre la Federació Catalana de Patinatge i La Xarxa per la retransmissió d’un partit setmanal de la Lliga Nacional Catalana a partir de la segona fase. Paral·lelament, durant tot el dia hi haurà moltes activitats i sortejos de material esportiu.

  • Font: Premsa FCP

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta