ds. 24

març 2018

Edició 4216 - Any XNotícia

La Intercontinental i la jornada del cap de setmana al bloc d'hoquei

19 de desembre de 2017
  • Noticia foto

    Foto:

Una setmana més, Anna Freixa porta el bloc d’hoquei als espectadors de La Xarxa. La Copa Intercontinental que el Benfica va guanyar a Reus ha obert la secció. Podreu sentir les declaracions del protagonista de la final, Jordi Adroher, autor de quatre gols.

A l’OK Lliga el Liceo segueix líder gràcies a la golejada davant un Vic que pocs dies abans sorprenia el Barça a l’Olímpic vigatà. Veureu la victòria del Noia a Arenys, tres punts que certifiquen l’accés a la Copa. A continuació veureu l’empat del Voltregà a Caldes, la victòria del Girona davant el Palafrugell, la del Vendrell amb l’Asturhockey i la del Barcelona davant el Lleida.

A l’OK Lliga femenina el Gijón va caure a la pista de l’Alcorcón, cosa que deixa el Manlleu i el Voltregà com a màxims favorits al títol ara mateix. El Voltregà va vèncer l’Sferic i el Cerdanyola va derrotar el Vilanova a domicili per assegurar-se un bitllet per a la Copa. El Bigues va golejar el Reus i s’allunya de les places de descens que ocupen les del Baix Camp, el Liceo i l’Sferic, que encara no ha puntuat. El darrer partit que veureu és el Palau de Plegamans - Vila-sana, dos dels equips capdavanters de la taula classificatòria.

I a Primera Divisió el Calafell segueix guanyant partits i l’únic dubte és ara saber qui l’acompanyarà en l’ascens. Ara mateix Alcobendas i Sant Cugat tenen aquest privilegi. A la cua Rivas i Jolaseta estan despenjats i el Sant Feliu queda a quatre punts de la salvació. Al bloc d’hoquei podreu veure els gols d’aquesta jornada.

Vegeu el bloc d'hoquei

  • Font: Esports en Xarxa

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta