ds. 24

març 2018

Edició 4216 - Any XNotícia

L'OK Lliga tanca la primera volta aquest diumenge

6 de gener de 2018

Encara amb la ressaca dels Reis (els de debò, els de l'Orient) i de les festes de Nadal, l'OK Lliga es posa en marca amb una jornada amb horari unificat. Demà els 16 equips de la competició tancaran la primera volta a partir de les 12.30 h amb un dels partits, el FC Barcelona - Noia Freixenet, en directe per Esport3.

El més interessant és el partit entre Vendrell i Girona, perquè un d'aquests dos equips serà el vuitè i darrer classificat per disputar la Copa. Sis equips ja estan classificats per mèrits propis: Liceo, Barça, Reus, Noia, Lleida i Igualada. Un altre equip, el Lloret, està classificat perquè és l'amfitrió, i Vendrell o Girona els acompanyaran. Ara mateix es troben empatats a punts, però una millor diferència general de gols afavoreix el Girona que, per tant, en tindrà prou amb un empat per disputar la Copa.

A la part alta de la taula seguirà la cursa pel títol, que ara com ara sembla cosa de dos: Liceo i Barça. El Liceo defensarà el lideratge davant el Voltregà i el Barcelona intentarà no perdre la pista dels gallecs en el seu partit contra el Noia. Els blaugrana recuperen Sergi Panadero, que va rebre un fort cop de bola a la cara en el partit de la jornada 12 a l'Olímpic de Vic.

I a la part baixa els tres nouvinguts d'aquesta temporada buscaran acabar la primera volta més a prop de la salvació. I és que tot sembla indicar que aquest any el descens no es decidirà fins al final encara que ara mateix Arenys, Palafrugell i Asturhockey estiguin una mica lluny de la plaça 13, la primera que dona dret a mantenir-se a l'OK Lliga. Amb només 13 punts, Lloret i Vic es troben a sis punts del descens i és fàcil pensar que els equips de sota despertaran. Per començar l'Arenys i el Palafrugell s'enfronten en aquesta jornada 15 i el que s'endugui la victòria començarà a treure el cap i a prémer de valent si el Vic punxa a Alcoi i el Lloret no se'n surt davant l'Igualada. L'Asturhockey, el més despenjat de tots, buscarà la segona victòria de la temporada a Caldes per mantenir viva l'esperança de la permanència.

  • Font: OKCAT

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta