ds. 24

març 2018

Edició 4216 - Any XNotícia

L'Igualada, molest amb el silenci del comitè de la Cers sobre la sanció a Pla

Marc Gual es troba en a mateixa situació al Barcelona

12 de gener de 2018
  • Noticia foto

    Sergi Pla no podrà jugar a Lleida perqupe el comitè està desaparegut

    Foto: Premsa Igualada

L’Igualada Hoquei Club ha mostrat a través d'un comunicat de premsa la seva indignació per la situació que viu el jugador Sergi Pla en competició europea, on encara està pendent de la resolució del comitè de competició sobre la targeta vermella que va veure al partit de tornada davant del Sarzana. El davanter de l’Igualada va veure la vermella el passat 25 de novembre, ara fa un mes i mig. Des de llavors, pr increïble que sembli, el comitè europeu no s’ha pronunciat sobre el jugador, que ja no va jugar per prevenció el partit d’anada de vuitens, ja que el club no havia rebut resposta sobre la seva disponibilitat.

Sergi Pla es troba amb la mateixa situació de cara el partit de dissabte. A pesar d’haver-se perdut el partit d’anada, l’Igualada Hoquei Club encara no ha rebut resposta, ja que el comitè no s’ha reunit. El club vol mostrar el seu malestar i la seva perplexitat davant la situació que viu amb el comitè europeu, ja que a causa d’això, disposa d’un jugador sènior menys per disputar la Copa CERS.

Marc Gual, en la mateixa situació

El Barça tampoc no podrà disposar dissabte al Palau contra el Benfica (19 h / Barça TV) del seu cervell, Marc Gual, que va ser expulsat amb vermella directa en el darrer partit de la primera volta de la fase prèvia de la lliga europea a la pista portuguesa (4-8). El diari L'Esportiu de Catalunya informa que l’equip blaugrana, però, encara no sap quina sanció ha imposat el comitè de competició europeu al jugador, que en el millor del casos haurà de complir un partit de sanció. El partit es va jugar el dia 9 de desembre. Gual hauria colpejat amb l’estic al cap Diogo Rafael a la sortida d’un blocatge. El Barça vol saber la sanció per estudiar si hi presenta un recurs. Pel que sembla, les reunions del comitè són molt escasses i les apel·lacions, a més, comporten un elevat cost de 2.500 euros.

  • Font: Premsa Igualada

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta