ds. 24

febrer 2018

Edició 4188 - Any XNotícia

El Calafell guanya el Mataró (6 a 1) i s'adjudica la Copa a Getxo

5 de febrer de 2018

Aquest cap de setmana el Calafell ha portat la segona Copa de la Princesa a les seves vitrines. L’any 2010 ho va fer derrotant Voltregà i San Antonio; enguany, vencent el Sant Cugat (3 a 1) en semifinals i el Mataró (6 a 1) a la final d’aquest torneig disputat a Getxo. En l’altra semifinal el Mataró va desfer-se de l’amfitrió Jolaseta per un contundet 2 a 6, però no va poder derrotar els calefellencs a la final. En aquest partit disputat aquest diumenge al migdia cal destacar els tres gols de Sergi Romeu. Dos més van ser obra de Marc Gumà i Eloi Albesa en va marcar un altre de falta directa. El gol del Mataró va ser obra de Guillem Molist.

Podeu veure el resum d’aquesta final i l'entrega de premis, des de l'òptica del fotògraf Luis Velasco, en aquest enllaç (Via canal de YouTube de Luis Velasco).

Mis Ibérica CH Mataró: Alex Martínez, Jordi Bartrès, Eric Florenza, David Montero, Oriol Lladó – cinc inicial – Pablo Fernádez, Guillem Molist i Àlex Cantero

CP Calafell Tot L’Any: Martí Serra, Sergi Romeu, Gerard Vergés, Sergi Torné, Eloi Albesa – cinc inicial – Marc Gumà, Oriol Palau, Ferran Ortoll

Gols: 0-1, Marc Gumà, min 16; 0-2, Marc Gumà, min 16; 0-3, Sergi Romeu, min 27; 1-3, Guillem Molist, min 29; 1-4, Eloi Albesa (FD), min 37; 1-5, Sergi Romeu, min 39; 1-6, Sergi Romeu, min 44.

Árbitres: Pablo y Javier Amezaga. Enseñaron tarjeta azul a Oriol Lladó y a Eric Florenza

  • Font: OKCAT

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta