ds. 24

febrer 2018

Edició 4188 - Any XNotícia

Jordi Capdevila, entrenador del Vila-sana, al bloc d'hoquei de La Xarxa

6 de febrer de 2018
  • Noticia foto

    Foto:

El bloc de l’hoquei de l’En Joc d’aquest cap de setmana a La Xarxa ha obert el programa amb la Copa de la Princesa guanyada pel Club Patí Calafell. Podreu veure els gols de la final contra el Mataró.

El segon protagonista del programa ha estat Jordi Capdevila, entrenador del Vila-sana femení, que està fent una gran temporada en el seu debut a l’OK Lliga femenina i que, a més, s’ha classificat per la Copa de la Reina. Veureu imatges de la victòria 0 a 2 a Reus i de la resta de la jornada 14, i escoltareu les paraules del tècnic del Vila-sana, que ha analitzat l’actualitat de l’equip, en especial la Copa de la Reina que es disputarà a Vilanova del 2 al 4 de març.

La part final del programa ha estat dedicada a l’OK Lliga masculina, que té nou líder, el Barcelona, gràcies a la seva victòria a Arenys –amb 6 gols de Pablo Álvarez- i a la derrota del Liceo al Vendrell. També va fer un grapat de gols Raül Marín a Reus. Per acabar, veureu la important victòria del Vic a Lleida, tres punts gràcies als dos gols de Borja López, que l’acosten a la permanència.

Per acabar, veureu un vídeo musical amb els gols del Manlleu B a la pista del Caldes B (4 a 8) en partit de la segona fase de la Lliga Nacional Catalana.

Vegeu el bloc d'hoquei

  • Font: La Xarxa

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta