ds. 24

febrer 2018

Edició 4188 - Any XNotícia

Jolaseta - Mataró i Sant Cugat - Calafell a la Copa de la Princesa

3 de febrer de 2018

Aquest cap de setmana la Primera Divisió s’atura per la disputa de la Copa de la Princesa que disputen Jolaseta, Calafell, Mataró i Sant Cugat. La competició es disputa en format de final a quatre dissabte i diumenge, però fins ahir al vespre els equips no van conèixer els seus rivals, ja que com és habitual el sorteig de les semifinals no es fa fins al mateix cap de setmana.

Els emparellaments han estat PHC Sant Cugat – CP Calafell i Jolaseta – CH Mataró. Els mataronins ho tenen, a priori, més fàcil, ja que el Jolaseta és un equip que a la lliga es troba en zona de descens i el Mataró és al segon lloc. Però el Jolaseta és l’equip amfitrió i això li dona un plus de perillositat. Aquest partit obrirà el torneig a les 6 de la tarda i a les 8 es jugarà l’altra semifinal. La final, diumenge a les 12 del migdia. Tots els partits es podran seguir, si la tecnologia no falla, a través del lloc web de la FEP.

La semifinal entre Sant Cugat i Calafell promet igualtat. El Calafell és líder indiscutible i té nou punts d’avantatge sobre el quart classificat, cosa que fa pensar que aconseguirà l’ascens a final de temporada. El Calafell només té una derrota, però curiosament va ser aquest cap de setmana passat en mans del mateix Sant Cugat (1 a 0). Tot i ser un torneig diferent, segur que aquest partit marcarà el d’avui a la pista del Jolaseta entre dos dels millors equips de la primera divisió.

  • Font: OKCAT

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta