ds. 24

febrer 2018

Edició 4188 - Any XNotícia

El bloc d'hoquei del cap de setmana amb tots els gols de la jornada

13 de febrer de 2018
  • Noticia foto

    Foto:

Una setmana més l’En Joc de La Xarxa ha emès el bloc d’hoquei conduït per Anna Freixa. A l’OK Lliga els partits més destacats de la jornada van els derbis entre el Vic i el Voltregà (2 a 2) i el Reus i el Vendrell (7 a 1). En aquest partit Raül Marín va arribar ja al seu gol número 40 d’aquesta temporada a la lliga. Un altre gran partit va ser entre dos dels equips revelació de la lliga, el Lleida i el Girona. El partit va acabar 5 a 2 pels lleidatans amb dos gols magistrals de falta directa de Darío Giménez. Per acabar veureu els gols de la golejada del Liceo a l’Arenys (9 a 2). Els gallecs segueixen la lluita amb el Barça per fer-se amb el títol a final de temporada.

A l’OK Lliga femenina, victòries dels equips capdavanters: Manlleu, Voltregà, Gijón i Palau. En aquesta jornada 15 veureu imatges del Vilanova – Voltregà (2 a 4) i sentireu les declaracions dels entrenadors Albert Sánchez i Alberto Borregán. El Manlleu va guanyar a la difícil pista del Vila-sana (1 a 4) i el Palau de Plegamans guanyava el cuer Sferic (3 a 0).

A Primera el Calafell va perdre el segon partit consecutiu en lliga. La darrera jornada va ser a Sant Cugat (1 a 0) i en aquesta ocasió davant el Sant Feliu (2 a 3). El Calafell, però, té un coixí de nou punts envers el quart classificat. I en un dels partits de la jornada el Sant Cugat va guanyar 2 a 4 a Mataró per aconseguir el segon lloc a la taula i deixar el Mataró a la tercera posició. Per acabar veureu les imatges del Taradell – Tordera (5 a 3) que deixa els torderencs en zona de descens i els osonencs molt a prop de les places d’ascens. El mateix es pot dir del Vilanova gràcies a la seva victòria contra l’Alcobendas (3 a 1).

Vegeu el bloc d'hoquei

  • Font: La Xarxa

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta