ds. 17

març 2018

Edició 4209 - Any XNotícia

Nou campus OK ACADEMY 'StiuStick'

6 de març de 2018
  • Noticia foto

    Foto:

Amb la fusió entre OK Academy, una acadèmia que aposta pel professionalisme de l’hoquei, i el Campus “StiuStick”, que acumula més de 15 anys d’experiència en estades d’hoquei patins, neix el primer Campus OK ACADEMY “STIUSTICK” al Col·legi SEK-Catalunya de La Garriga.

La filosofia del I Campus OK ACADEMY “STIUSTICK” és oferir un període de tecnificació d'hoquei sobre patins enfocat a l'evolució tècnica i tàctica dels participants. Cadascuna de les sessions són planificades i desenvolupades per professionals del més alt nivell, amb una dilatada experiència en la formació de jugadors joves i professionals. Aquest és el gran valor afegit de totes les iniciatives d'OK Academy: formació dirigida i dictada per entrenadors nacionals i no per jugadors.

L’objectiu que es pretén assolir durant aquestes estades no és cap altre que passar uns dies inoblidables, mitjançant l’entrenament professional, el joc, l’esport i la convivència d’un grup de nois, noies i entrenadors units per la passió per l’hoquei sobre patins.

Instal·lacions

El Col·legi SEK-Catalunya compta amb unes òptimes instal·lacions i un paratge immillorable per fer-hi unes colònies i per practicar l’hoquei patins. Hi haurà molts avantatges, ja que es disposarà de residència, menjador, pavelló poliesportiu, piscina i instal·lacions esportives en un mateix espai sense haver-se de desplaçar per res. Tot es troba en un mateix entorn. El campus es durà a terme en dos torns. El primer es farà de l’1 al 7 de juliol per edats compreses entre els 6 i els 11 anys. El segon tindrà lloc del 8 al 14 de juliol per edats compreses entre els 12 i els 17 anys.

Hi haurà tres modalitats: pensió complerta (24 h), mitja pensió (de 9 a 20.30 h) o per dies separats (de 9 a 20:30 h).

Responsables del Campus

Diego Mir

Director d’OK Academy, entrenador nacional d’hoquei titulado per la FEP, entrenador de Faizane Lanaro Breganze (lliga A1 Itàlia) i exentrenador del PAS Alcoi d’OK Liga.

Dani Viñas

Entrenador nacional d’hoquei Titulado per la FEP, INEF amb màster en preparación física, exjugador d’elit: FC Barcelona, CP Vic, CP Voltregà, Alcobendas...

Jordi Vilaregut

Professor d’educació física, coordinador del CP Manlleu i del SEK Catalunya, excoordinador del CHP Sant Cugat i de CP Voltregà.

També hi haurà la visita sorpresa d'algunes estrelles d'OK Lliga, que compartiran les seves experiències i secrets per arribar a l'elit de l'hoquei mundial.

Per a més informació:

Telèfon 687 452 149
Lloc web d’OK Academy\ Informació MiniTitans

  • Font: OK ACADEMY

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta