ds. 17

març 2018

Edició 4209 - Any XNotícia

Esport3 emet avui dimarts el decisiu Liceo - Barça (20.55 h)

13 de març de 2018
  • Noticia foto

    Foto:

La jornada 22 de l’OK Lliga s’acaba avui dimarts, ja que el passat cap de setmana les competicions europees van partir la jornada. El Liceo – Barça centra tota l’atenció perquè en aquest partit hi pot haver la clau de la lliga 2017/18. Podreu seguir aquest partit per Esport3, que enguany està emetent un munt de partits, cosa que és d’agrair i que cal valorar. Sense anar més lluny, dissabte també s'emetrà un altre partit clau: el FC Barcelona - Reus Deportiu (17.50 h)

El Barcelona té 56 punts i el Liceo en té 54, cosa que significa que una victòria blaugrana acostaria molt el títol als d’Edu Castro. Per contra, una victòria del Liceo els donaria el lideratge i deixaria el títol en un mocador. Per darrere, el Reus mirarà de reüll, a l’expectativa de saber a quina distància li queda el líder a falta de vuit jornades pel final. Per mantenir aspiracions, els reusencs han de guanyar com sigui el Caldes. La victòria els assegura retallar punts amb, com a mínim, un dels capdavanters.

Per sota, el Vic rep el cuer, l’Asturhockey. Els vigatans marquen la zona de salvació, però amb deu punts d’avantatge sobre Palafrugell i Arenys i tretze envers l’Asturhockey. Una victòria dels locals sentenciaria pràcticament els tres equips de la zona vermella. Finalment, Lleida i Voltregà jugaran amb eufòria, però també cansament, els duels contra Noia i Girona, respectivament. Tots dos equips s’han classificat brillantment per la final a quatre de la CERS i avui ho podran celebrar amb la seva afició. Els de Sant Sadurní intentaran aprofitar aquesta eufòria i el cansament del viatge a Portugal del Lleida per sorprendre’l i mantenir la quarta posició que ara per ara els dona l’accés a la Lliga Europea. El mateix pel Girona, que amb 34 punts es troba a només tres del Noia i intentarà atrapar-lo. Lleida i Voltregà es mouen en posicions de Copa CERS.

  • Font: OKCAT

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta